Pane con Tapenata |
€ 7,75 |
Mandje brood geserveerd met huisgemaakte tapenade |
Bread served with homemade tapenade |
Schiacciata |
€ 8,50 |
Pizzabrood met rozemarijn en zeezout |
Pizzabread with rosemary and seasalt |
Carpaccio Classico |
€ 19,50 |
Klassieke rundercarpacccio met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten |
Classic beef carpaccio with Parmesan cheece, rocket salad and pinenuts |
Bonbons di Carpaccio |
€ 19,75 |
3 rundercarpaccio bonbons gevuld met marscarpone, truffel en Parmezaanse kaas, op een bedje van rucola |
3 beef carpaccio bonbons filled with mascarpone, truffle and Parmesan cheese, served on rocket salad |
Antipasto Sgroppino |
€ 21,50 |
Selectie van heerlijke Italiaanse vleeswaren en vegetarische hapjes |
Selection of Italian’s finest meat and vegetarian snacks |
Vitello Tonnato |
€ 19,50 |
Dungesneden, gebraden kalfsvlees geserveerd met tonijnsaus, rucola en kappertjes |
Thinly sliced, roasted veal with tuna sauce, rocket salad and capers |
Carpaccio di Tonno |
€ 19,75 |
Carpaccio van rauwe tonijn met Balsamico vinaigrette |
Raw tuna carpaccio with balsamic vinaigrette |
Aragosta Farcita |
€ 27,50 |
Halve kreeft gevuld met whiskysaus, gekookte eieren en jumbogarnalen |
Half lobster filled with whiskysauce, cooked eggs and big shrimps |
Buratta San Daniele |
€ 21,50 |
Buratta, San Daniele ham en cherrytomataatjes |
Buratta, San Daniele ham and cherry tomatoes |
Insalata della Casa |
€ 12,50 |
Gemengde salade |
Mixed salad |
Insalata Caprese |
€ 18,50 |
Verse buffelmozzarella met tomaat, basilicum en olijfolie |
Fresh Buffalo mozzarella with tomato, basil and oliveoil |